Εδώ μπορείς να βρείς συχνές ερωτήσεις!

Έχει ήδη στο ενεργητικό του πάνω από 100 επιτυχημένες εκδηλώσεις, τις οποίες παρακολούθησαν όχι μόνο Έλληνες αλλά και Ευρωπαίοι φοιτητές. Τα ακαδημαϊκά σεμινάρια διοργανώνονται σε ετήσια βάση και προσελκύουν φοιτητές από όλη την Ευρώπη. Επίσης, κάθε χρονιά διοργανώνεται ο τοπικός γύρος του διαγωνισμού μηχανικής, ο οποίος έχει ως στόχο να δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να αξιοποιήσουν και να εφαρμόσουν πρακτικά τις γνώσεις που αποκομίζουν από τις σπουδές τους. Τέλος, το BEST Athens προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού χώρου διοργανώνοντας δράσεις όπως επισκέψεις σε εταιρείες, με στόχο οι φοιτητές να ενημερωθούν και αποκτήσουν οικειότητα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Κάθε μέλος του BEST καθοδηγείται από 5 αναπόσπαστες αξίες οι οποίες αφορούν τις ενέργειες του οργανισμού:

FLEXIBILITY:

Έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε αλλαγές , να αντιμετωπίζουμε τις μεταβαλλόμενες συνθήκες και να ανταποκρινόμαστε γρήγορα σε αλλαγές – προκλήσεις η σε οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ!!!

FRIENDSHIP:

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ. Χτίζουμε γερές σχέσεις στις οποίες οι άνθρωποι υποστηρίζουν , βοηθούν και συνεργάζονται ο ένας με τον άλλο. Εστιάζουμε σε κάθε άτομο που συμμετέχει στις δραστηριότητες μας , εκτιμούμε την ομαδική δουλειά χτίζουμε αληθινές φιλίες.

FUN:

ΑΠΟΛΑΜΒAΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! Προσπαθούμε να κάνουμε τις δραστηριότητες μας ευχάριστες σε όλους όσους συνδέονται με αυτές.  Δρούμε με πάθος και χαρά και προσπαθούμε να μεταδώσουμε αυτά τα συναισθήματα στους ανθρώπους δίπλα μας.

IMPROVEMENT:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε σε ότι και αν κάνουμε. Χρησιμοποιούμε όλη την θετική ενέργεια και δημιουργικότητα μας για να βελτιώσουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε.

LEARNING:

Κερδίζουμε δεξιότητες, γνώση, εμπειρία μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουμε και προσπαθούμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα από κάθε πτυχή της δουλειάς μας. Εκτιμούμε την προσωπική ανάπτυξη και μαθαίνουμε μέσα από τις συζητήσεις, την συνεργασία και την ομαδική δουλειά. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

Ψάχνεις για κάτι διαφορετικό; Θέλεις να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες; Σου αρέσουν τα ταξίδια; Έχεις φιλοδοξίες για το μέλλον σου και όρεξη για γνώση; Θέλεις να γνωρίσεις καινούργια άτομα; Σου αρέσει η ομαδική δουλειά και η συνεργασία; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ!!!   JOIN US!

Το BEST δεν είναι απλά μια ομάδα φοιτητών. Το ΒEST είναι μια μεγάλη παρέα-οικογένεια με μέλη φοιτητές από όλη την Ευρώπη τα οποία σχηματίζουν πολλές διαφορετικές ομάδες φοιτητών. Οι γνωριμίες, οι συνεργασίες, τα ταξίδια και οι διάφορες δραστηριότητες  ξεφεύγουν από τα όρια μιας απλής ομάδας φοιτητών.

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!

Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι όρεξη ,θετική ενέργεια και το BEST SPIRIT.

Απλά συμπλήρωσε την φόρμα πατώντας στο join us στην κεντρική σελίδα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Ακόμα μπορείς να έρθεις στα γραφεία μας!

Αν έχεις περισσότερες απορίες μη διστάσεις να μας ρωτήσεις! Στείλε ένα e-mail με το όνομα σου και την ερώτηση σου στο athens.board@best-eu.org

Μπορείς ακόμα να μας βρείς στα social media!